streda 29. decembra 2010

Čo internety dali

Síce je už po sviatkoch lásky a pokoja, ale to neznamená, že ľudia nemajú narodeniny, meniny, výročia a obdobné ... ehm ... veci. Práve na meniny (a iné bezvýznamné sviatky) je skvelý tento nápad, ktorý som našla na modcloth blogísku (ano, ten obchod s handrami): stiahnuteľný obal na čokoládu. Nebudem to tu celé opisovať, veď každý si vie kliknúť na odkaz, ale obrázok dám. 


A jediné čo je treba, je kúpiť čokoládu (ideálne nie poľskú), vytlačiť si to (rozhodne hlasujem za mašľu) a zabaliť. Zaberie to 5 minút a vyzerá to skvele. Rozhodne to vyzerá jednoduchšie ako ich ostatné DIY projekty: mierne ohyzdná ozdoba na strom s nosorožcom, pseudo Hello Kitty podpivník, ktorý sa musí šiť a vyšívať a vlastné marshmallows

Internety su našťastie plné vecí zadarmo a najviac je stahovateľných tzv. gift tags alebo štítkov na darčeky (?). Ďalšia dobrá duša sa podujala na to, že v jednom príspevku zhrnula väčšinu tohtoročných a vianočných- niektoré su použiteľné aj mimo Vianoc. 

Výber niektorých z nich:
- Pre tých, ktorí obľubujú jednoduché geometrické tvary Domestifluff ponúka na stiahnutie aj baliace papiere aj štítky. Ale len do 15. januára 2011. Štítky ponúka aj v červeno- zelenej kombinácii.


- za zmienku stoja aj kreslené štítky, na ktorých je Červená Čiapočka a lietajúce prasa. Koncentrovaná rozkošnosť.




Samozrejme v odkaze je ich omnoho viac (tuším 15), takže stačí si vybrať. Ďaľšie nabudúce.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára